Ázások, csőtörések elhárítása akár azonnal is

Megtaláltuk a város legjobb vízvezeték-szerelőit, hogy számodra is Fantasztikus segítséged legyen bármilyen kihívással is találkozol!

  • Szakmailag kiválóan képzett,
  • teljes körűen felszerelt Fantasztikus vízvezeték-szerelők.
  • Folyamatosan elérhető szolgáltatás akár ünnepnapokon is
  • 10 miliió Ft keretösszegű felelősségbiztosítás,
  • pontos érkezés.
  • Nem létező irányítószám. Adj meg egy valós irányítószámot.
Media logos

Miért dolgozz a Fantastic vízszerelőivel?

Minden szükséges anyagot biztosítunk

A leggyakrabban elromló alkatrészek mindig vannak Vízvezeték-szereleőinknél, de kérésedre a ritkább alkatrészeket is beszerzi a munkához. Ilyenkor a helyszíni szemle vagy a teljes anyaglista megerősítése után tér vissza hozzád elvégezni a munkát.

Azonnali segítség

Nem várhat? Most van szükség segítségre? Azon dolgozunk, hogy mindig legyen elérhető szerelő a számodra.

Vészhelyzet esetén ne habozz hívni a 06 1 7654 110 központi telefonszámunkat, üzenetet küldeni vagy az online foglalási űrlapon keresztül ellenőrizni az aznapi időpontokat. Felár ellenében esti időpont is egyeztethető.

Rugalmas és kényelmes

Nálunk nem kell egész nap várakoznod! Szolgáltatásaink a te kényelmedet szolgálják, ezért előre egyeztetett 1-2 órás időintervallumban érkezünk a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is.

Gyors és egyszerű online foglalás

Kezeld időpontjaid egy egyszerű kattintással egyedülálló online foglalási űrlapunk, amit a hét bármely órájában elérsz.

Biztosított és tapasztalt vízvezeték-szerelők

Elhivatott szakemberekkel dolgozunk, akik Fantasztikusan teljesítenek a szakmájukban. Gépészeink körültekintően átbeszélik igényeidet, hogy alaposan megértsék pontosan mire van szükséged és magabiztosan végzik el a rájuk bízott feladatokat. Nyugodt lehetsz, szakembereink gondos kezében van otthonod. Ráadásul minden munkatársunk 50 millió forint keretösszegű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Kulturált megjelenés és hatékonyság

Könnyen felismerheted a Fantasztikus szakikat. Mindig náluk van azonosító igazolványuk és márkás egyenruhát viselnek. Amikor találkoznak veled udvariasak és barátságosak.

Milyen munkákat bízhatsz a Fantastic vízszerelőire?

Fordulj a Fantastic vízvezeték-szerelő csapatához professzionális segítségért, amennyiben azonnali javításra, részleges- vagy teljes hálózatfelújításra, karbantartásra, telepítésre vagy bontásra van szükséged.

Foglalj online vagy telefonon időpontot és mi egy sokoldalúan képzett, ajánlott szakembert küldünk, aki a lehető legnagyobb odafigyeléssel intézi a dolgokat.

Hívj minket bármikor, amikor szakértői segítségre van szüksége, különösen, ha otthoni, irodai vagy kerti munkákról van szó, mint például:

Csőtörések és ázások hatékony elhárítása Budapesten és vonzáskörzetében.

Fantasztikus megoldások, működő otthon

  • Foglalj időpontot ázásod vagy csőtörésed felmérésére online vagy telefonon a számodra megfelelő időpontra

  • Fantasztikus szakembered minden szükséges eszközzel és felszereléssel megérkezik

  • Vízszerelőnk egy csöpögő szifontól kezdve egészen a föld alatti csőtörésig mindenben segít.

Gyakran Ismételt Kérdések

Vészhelyzet van! Tudtok szerelőt küldeni azonnal?

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád egy közeli vízvezeték-szerelőnket. Addig is zárd el a főcsapot! Ha nem tudod hol van, azonnal vedd fel a kapcsolatot a közös képviselővel vagy a gondnokkal.

Át kell ütemeznem a lefoglalt időpontot. Hogyan tudom ezt megtenni?

A szolgáltatás átütemezéséhez jelentkezz be Fantastic fiókodba, és lépj az Irányítópultra. Innen könnyedén kezelheted az összes foglalást. Bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal barátságos ügyfélszolgálati csapatunkhoz a 0617654110 központi telefonszámunkon hétfőtől-péntekig reggel 8 és délután 17 óra között.

Van még valami, amit tudnom kell?

Az árak az összes adót tartalmazzák. A szolgáltatási költséghez adott esetben hozzáadódhat az anyagok és a szállítás költsége. Ha a vízszerelő megérkezik, és nem tudja befejezni a munkát a te hibádból, akkor ki kell fizetned a felmérési díjat, ami 9.000 Ft.

Nincsenek otthon eszközeim, ez probléma?

Semmi gond, a Fantasztikus vízszerelők minden szükséges eszközt és felszerelést visznek a munkához.

Mennyibe kerül a vízvezeték-szerelői szolgáltatás?

Ez a szolgáltatás óradíj alapú. A minimális díj időpontonként 1 óra. Az első óra után fél óra alapon számolunk el. Csak a ténylegesen a helyszínen eltöltött időért fizetsz, akkor ha elégedett vagy az elvégzett munkával. Az első óra díja 22.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállási díjat és a parkolás költségét, minden további megkezdett fél óra pedig 5.500 Ft

Milyen területeken érhető el a szolgáltatás?

Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében biztosan megtalálod a szolgáltatásunkat. Sőt, szolgáltatási területünk még ennél is nagyobb, szinte egész Pest megyére kiterjed.

Kaphatok azonnal vízvezeték-szerelői szolgáltatást?

A sűrgős eseteket igyekszünk soron kívül kezelni, sőt gyakran a kisebb munkák esetében is megoldható, de ez mindig az aktuális foglaltságunk függvénye. Az esetek többségében legkésőbb másnap már tudunk küldeni egy Fantasztikus szakembert.

Mettől meddig dolgoztok?

Vízvezeték-szerelőink reggel 8-tól este 6-ig állnak rendelkezésedre. A hét bármely napjára foglalható időpont, beleértve a hétvégéket és a hivatalos ünnepnapokat is. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást munkaidő utánra ütemezzük, egy kisebb felár ellenében.

A munkához szükséges anyagokért is fizetnem kell?

Minden vízvezeték-szerelő hoz magával olyan anyagokat, amelyekre gyakran szükség van. Ha a vízvezeték-szerelő kevés anyagot használ fel (kevesebb, mint 2.000 Ft), azt nem adjuk hozzá a szolgáltatási díjhoz. Minden mással kapcsolatban – cserealkatrészek, csaptelepek, szifonok, golyóscsapok, hosszabb csőszakaszok és sarokszelepk, műszaki cikkek, kádak és zuhanykabinok esetén kérjük, tájékoztasd ügyfélszolgálatunkat, mert a vízszerelőnek előre be kell szereznie a szükséges anyagokat. Ezeknek az anyagoknak az ára hozzáadásra kerül a végszámlához.

Ki garantálja a vízvezeték-szerelők munkájának minőségét?

A Fantastic Servicesnél azért dolgozunk, hogy minőségi, gondtalan és biztonságos szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják az elvárásokat. Éppen ezért a vízvezetékszerelői munkákat is 100%-ban garantált minőségbiztosítással fedezzük felár nélkül. Hisszük, hogy erre soha nem lesz szükség, de ha nem vagy elégedett a telepítési, csere- vagy javítási munkával, akkor díjmentesen küldünk egy másik villanyszerelőt, aki elvégzi a feladatokat kívánságod szerint.rnrnFantastic Academy® rnFantasztikus szerelőink csak akkor kezdhetik meg a munkát, ha vizsgáztak az alapszabályainkból. 3 napos alapképzésünk csak a kezdet. Folyamatosan képezzük szerelőinket, hogy viselkedésük, megjelenésük és szakmai felkészültségük egyaránt Fantasztikus legyen. rnrn50 millió Ft értékű biztosításrnBárhol dolgozunk a szakembereink felelősségbiztosítása biztonságot jelent számodra.

Mutasd mind

Hogyan foglalhatok vízvezeték-szerelőt?

Ez Fantasztikusan egyszerű! Válaszd a online időpontfoglaló rendszerünket és intézd otthonod ügyeit a foteled kényelméből!

Jobban szereted az emberi hangot?

Keress bennünket hétfőtől-péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 között a 0617654110 központi telefonszámunkon, ahol munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a Fantasztikus megoldást!

Elég a stresszből, bízd ottonodat Fantasztikus szakemberekre!