Szakszerű duguláselhárítás Budapesten és környékén

Profi duguláselhárítók Budapesten és környékén

 • Szakmailag kiválóan képzett,
 • teljes körűen felszerelt Fantasztikus duguláselhárítók.
 • elérhető szolgáltatás még ünnepnapokon is
 • felelősségbiztosítással rendelkező szakemberek
 • pontos érkezés.
 • Nem létező irányítószám. Adj meg egy valós irányítószámot.
Media logos

Fantasztikus duguláselhárítás Budapesten és vonzáskörzetében.

Velünk megszűnik a dugulás

 • Foglalj duguláselhárítást online vagy telefonon a számodra megfelelő időpontra

 • Fantasztikus szakembered minden szüksége felszereléssel megérkezik

 • Duguláselhárítóink egy egyszerűbb konyhai dugulást vagy egy makacs ejtőcső dugulását is rutinosan oldják meg.

Miért dolgozz a Fantastic duguláselhárítóival?

Rugalmas és kényelmes

Nálunk nem kell egész nap várakoznod! Szolgáltatásaink a te kényelmedet szolgálják, ezért előre egyeztetett néhány órás időintervallumban érkezünk a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is.

Vészhelyzet esetén ne habozz hívni a 06 1 7654 110 központi telefonszámunkat, üzenetet küldeni vagy az online foglalási űrlapon keresztül ellenőrizni az aznapi időpontokat. Felár ellenében esti időpont is egyeztethető.

Gyors és egyszerű online foglalás

Tudjuk, hogy néha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy telefonálj. Kezeld időpontjaid egy egyszerű kattintással az online foglalási űrlapon, vagy hívj bennünket hétköznap 8-17 között a
06 1 7654 110 központi telefonszámunkon!

Biztosított és tapasztalt dugulás specialisták

Elhivatott szakemberekkel dolgozunk, akik Fantasztikusan teljesítenek a szakmájukban. Duguláselhárítóink körültekintően felmérik a terepet és magabiztosan oldják meg az előttük álló kihívást. Nyugodt lehetsz, amikor szakembereink gondos kezében van otthonod.

Ráadásul minden munkatársunk 50 millió forint keretösszegű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Kulturált megjelenés és hatékonyság

Könnyen felismerheted a Fantasztikus szakikat. Mindig náluk van azonosító igazolványuk és márkás egyenruhát viselnek. Amikor találkoznak veled udvariasak és barátságosak.

A szakik több éves szakértelemmel és bizonyított készségekkel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan és hatékonyan elvégzik a rájuk bízott feladatot. Minden szakember szívesen ad néhány hasznos tanácsot is, hogy csak indokolt esetben legyen ránk szükséged.

Milyen munkákat bízhatsz a Fantastic dugulás specialistáira?

Fordulj a Fantastic duguláselhárító csapatához professzionális segítségért, amennyiben azonnali javításra van szükséged.

Fogalj online vagy telefonon időpontot és mi egy sokoldalúan képzett, ajánlott szakembert küldünk, aki a lehető legnagyobb odafigyeléssel intézi a dolgokat.

Hívj minket bármikor, amikor szakértői segítségre van szüksége, különösen, ha otthoni, irodai vagy kerti dugulásról van szó.

 • Fürdőszobai mosdókagyló dugulása

 • A kádból nem folyik le a víz

 • A padlóösszefolyón visszajön a víz

 • Lassan vagy egyáltalán nem megy le a víz a mosogató tálcából

 • A mosó- vagy mosogatógépből nem tud a szennyvíz távozni

 • Eldugult a wc vagy a piszoár

Gyakran Ismételt Kérdések

Vészhelyzet van! Tudtok szerelőt küldeni azonnal?

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád egy közeli dugulás specialista. Addig is zárd el a csapokat, ne húzd le a wc-t és ne próbáld meg vegyszerekkel megoldani, mert sokszor ez még nagyobb galibát okoz!

Át kell ütemeznem a lefoglalt időpontot. Hogyan tudom ezt megtenni?

A szolgáltatás átütemezéséhez jelentkezz be Fantastic fiókodba, és lépj az Irányítópultra. Innen könnyedén kezelheted az összes foglalást. Bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal barátságos ügyfélszolgálati csapatunkhoz a 0617654110 központi telefonszámunkon hétfőtől-péntekig reggel 8 és délután 17 óra között.

Van még valami, amit tudnom kell?

Az árak az összes adót tartalmazzák. A szolgáltatási költséghez adott esetben hozzáadódhat az anyagok és a szállítás költsége. Ha a vízszerelő megérkezik, és nem tudja befejezni a munkát a te hibádból, akkor ki kell fizetned a felmérési díjat, ami 9.000 Ft.

Nincsenek otthon eszközeim, ez probléma?

Semmi gond, dugulás specialistáink minden szükséges eszközt és felszerelést visznek a munkához.

Mennyibe kerül a vízvezeték-szerelői szolgáltatás?

Ez a szolgáltatás fix áras. A kisebb dugulások elhárítása egységesen 35.000 Ft, míg a nagyobb munkák esetében 45.000 Ft a munkadíjunk

Milyen területeken érhető el a szolgáltatás?

Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében biztosan megtalálod a szolgáltatásunkat. Sőt, szolgáltatási területünk még ennél is nagyobb, szinte egész Pest megyére kiterjed.

Kaphatok azonnal vízvezeték-szerelői szolgáltatást?

A sűrgős eseteket igyekszünk soron kívül kezelni, sőt gyakran a kisebb munkák esetében is megoldható, de ez mindig az aktuális foglaltságunk függvénye. Az esetek többségében legkésőbb másnap már tudunk küldeni egy Fantasztikus szakembert.

Mettől meddig dolgoztok?

Duguláselhárítóink reggel 8-tól este 6-ig állnak rendelkezésedre. A hét bármely napjára foglalható időpont, beleértve a hétvégéket és a hivatalos ünnepnapokat is. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást munkaidő utánra ütemezzük, egy kisebb felár ellenében.

Ki garantálja a duguláselhárítók munkájának minőségét?

A Fantastic Servicesnél azért dolgozunk, hogy minőségi, gondtalan és biztonságos szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják az elvárásokat. Éppen ezért a duguláselhárítási munkákat is 100%-ban garantált minőségbiztosítással fedezzük felár nélkül. Hisszük, hogy erre soha nem lesz szükség, de ha nem vagy elégedett a munkával, akkor díjmentesen küldünk egy másik szakembert, aki elvégzi a feladatokat kívánságod szerint. Fantastic Academy® – Fantasztikus szerelőink csak akkor kezdhetik meg a munkát, ha vizsgáztak az alapszabályainkból. 3 napos alapképzésünk csak a kezdet. Folyamatosan képezzük szerelőinket, hogy viselkedésük, megjelenésük és szakmai felkészültségük egyaránt Fantasztikus legyen. rnrn50 millió Ft értékű biztosításrnBárhol dolgozunk a szakembereink felelősségbiztosítása biztonságot jelent számodra.

Mutasd mind

Hogyan foglalhatok duguláselhárítást?

Ez Fantasztikusan egyszerű! Válaszd a online időpontfoglaló rendszerünket és intézd otthonod ügyeit a foteled kényelméből!

Jobban szereted az élő hangot?

Keress bennünket hétfőtől-péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 között a 0617654110 központi telefonszámunkon, ahol munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a Fantasztikus megoldást!

Szánj több időt magadra, az ottonodat bízd Fantasztikus szakemberekre!