Profi fűtésszerelők Budapesten és környékén

Megtaláltuk a város legjobb fűtésszerelőit, hogy számodra is Fantasztikus segítséged legyen bármilyen kihívással is találkozol!

 • Szakmailag kiválóan képzett,
 • teljes körűen felszerelt szerelők.
 • folyamatosan elérhető szolgáltatás akár ünnepnapokon is
 • 10 miliió Ft keretösszegű felelősségbiztosítás,
 • pontos érkezés.
 • Nem létező irányítószám. Adj meg egy valós irányítószámot.
Media logos

Fantasztikus fűtésszerelés Budapesten és vonzáskörzetében.

Visszaadjuk otthonod melegét

 • Foglalj fűtésszerelőt online vagy telefonon a számodra megfelelő időpontra

 • Fantasztikus szakembered minden szükséges eszközzel és felszereléssel megérkezik

 • Fűtésszerelőink egy egyszerű termosztát cserétől egészen a tejes rendszer felújításáig mindenben segítenek.

Milyen munkákat bízhatsz a Fantastic fűtészerelőire?

Fordulj a Fantastic fűtésszerelő csapatához professzionális segítségért, amennyiben azonnali javításra, részleges- vagy teljes hálózatfelújításra, karbantartásra, telepítésre vagy bontásra van szükséged.

Hívj minket bármikor, amikor szakértői segítségre van szükséged:

 • Gázkészülék szerelés

 • Gázkészülék karbantartás

 • Konvektortisztítás

 • Új készülék telepítése vagy meglévő készülék cseréje

 • Kazántisztítás

 • Radiátorok felrakása, cseréje vagy felújítása

 • Termosztátok cseréje

 • Fűtési hálózat javítása

 • Tágulási tartály cseréje

 • Radiátorszelepek cseréje

 • Padlófűtés javítása

 • Fal- és mennyezetfűtés kiépítése, javítása

 • Fűtési rendszer karbantartása

 • Fűtési rendszer átmosása, leeresztése és feltöltése

 • Szivattyú cseréje vagy beépítése

 • Vízkőtlenítés

Mit csinálunk a szerelés és karbantartás során?

 • Pontos érkezés, udvarias belépés

  Mindent megteszünk a pontos érkezésért. Illemtudó szakembereink bemutatkoznak és információt gyűjtenek a rájuk váró feladatról.

 • Előkészítés

  A munkaterületről eltávolítjuk az útban levő dolgokat és mindent letakarunk, ami a készülék környezetében sérülhet

 • Diagnosztizáljuk a készülék állapotát

 • Karbantartás

  Leszereljük a készülék takarólemezét, sűrített levegővel portalanítjuk a készüléket, további tisztítást végzünk az elkoszolódott alkatrészeken, ellenőrizzük a csatlakozási pontokat és a kopóalkatrészek állapotát végül összeszereljük a készüléket, elindítjuk és pontosan tájékoztatjuk az állapotáról

 • Adminisztráció és fizetés

  Mobilapplikációnk segítségével pontosan adminisztráljuk az elvégzett munkát

 • Megtörténik a fizetés kártyával vagy készpénzzel

Miért dolgozz a Fantastic fűtésszerelőivel?

Minden szükséges anyagot biztosítunk

A leggyakrabban elromló alkatrészek mindig vannak fűtésszereleőinknél, de kérésedre a ritkább alkatrészeket is beszerzi a munkához. Ilyenkor a helyszíni szemle vagy a teljes anyaglista megerősítése után tér vissza hozzád elvégezni a munkát. Mindig gondoskodunk arról, hogy a legjobb minőségű anyagokat kínáljuk elérhető áron.

Rugalmas és kényelmes

Nálunk nem kell egész nap várakoznod! Szolgáltatásaink a te kényelmedet szolgálják, ezért előre egyeztetett néhány órás időintervallumban érkezünk a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is.

Vészhelyzet esetén ne habozz hívni a 06 1 7654 110 központi telefonszámunkat, üzenetet küldeni vagy az online foglalási űrlapon keresztül ellenőrizni az aznapi időpontokat. Felár ellenében esti időpont is egyeztethető.

Gyors és egyszerű online foglalás

Tudjuk, hogy néha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy telefonálj. Kezeld időpontjaid egy egyszerű kattintással az online foglalási űrlapon, vagy hívj bennünket hétköznap 8-17 között a
06 1 7654 100 központi telefonszámunkon!

Biztosított és tapasztalt fűtésszerelők

Elhivatott szakemberekkel dolgozunk, akik Fantasztikusan teljesítenek a szakmájukban. Gépészeink körültekintően átbeszélik igényeidet, hogy alaposan megértsék pontosan mire van szükséged és magabiztosan végzik el a rájuk bízott feladatokat. Nyugodt lehetsz, szakembereink gondos kezében van otthonod. Ráadásul minden munkatársunk 50 millió forint keretösszegű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Kulturált megjelenés és hatékonyság

Könnyen felismerheted a Fantasztikus szakikat. Mindig náluk van azonosító igazolványuk és márkás egyenruhát viselnek. Amikor találkoznak veled udvariasak és barátságosak.

A szakik több éves szakértelemmel és bizonyított készségekkel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan és hatékonyan elvégzik a rájuk bízott feladatot. Minden szakember szívesen ad néhány hasznos tanácsot is, hogy csak indokolt esetben legyen ránk szükséged.

Gyakran Ismételt Kérdések

Vészhelyzet van! Tudtok szerelőt küldeni azonnal?

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád egy közeli fűtésszerelőnket. Szabad időpontjainkat megnézheted online vagy hívhatsz is bennünket hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 5 óra között.

Át kell ütemeznem a lefoglalt időpontot. Hogyan tudom ezt megtenni?

A szolgáltatás átütemezéséhez jelentkezz be Fantastic fiókodba, és lépj az Irányítópultra. Innen könnyedén kezelheted az összes foglalást. Bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal barátságos ügyfélszolgálati csapatunkhoz a 0617654110 központi telefonszámunkon hétfőtől-péntekig reggel 8 és délután 17 óra között.

Van még valami, amit tudnom kell?

Az árak az összes adót tartalmazzák. A szolgáltatási költséghez adott esetben hozzáadódhat az anyagok és a szállítás költsége. Amennyiben a fűtésszerelő megérkezik, és nem tudja befejezni a munkát a te hibádból, akkor ki kell fizetned a felmérési díjat, ami 9.000 Ft.

Nincsenek otthon eszközeim, ez probléma?

Semmi gond, a Fantasztikus gázkészülék-szerelőink minden szükséges eszközt és felszerelést visznek a munkához.

Mennyibe kerül a fűtésszerelői szolgáltatás?

Karbantartás: Konvektor, vízmelegítők és cserépkályhák: az első készülék 25.000 Ft, minden további 12.500 Ft Kazánok: az első készülék 40.000 Ft, minden további 20.000 Ft Szerelés: Az első óra 30.000 Ft minden további megkezdett fél óra 7.500 Ft

Milyen területeken érhető el a szolgáltatás?

Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében biztosan megtalálod a szolgáltatásunkat. Sőt, szolgáltatási területünk még ennél is nagyobb, szinte egész Pest megyére kiterjed.

Kaphatok azonnal fűtésszerelőt?

A sűrgős eseteket igyekszünk soron kívül kezelni, sőt gyakran a kisebb munkák esetében is megoldható, de ez mindig az aktuális foglaltságunk függvénye. Az esetek többségében legkésőbb másnap már tudunk küldeni egy Fantasztikus szakembert.

Mettől meddig dolgoztok?

Fűtésszerelőink reggel 8-tól este 6-ig állnak rendelkezésedre. A hét bármely napjára foglalható időpont, beleértve a hétvégéket és a hivatalos ünnepnapokat is. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást munkaidő utánra ütemezzük, egy kisebb felár ellenében.

A munkához szükséges anyagokért is fizetnem kell?

Minden fűtésszerelő hoz magával olyan anyagokat, amelyekre gyakran szükség van. Ha a fűtésszerelő kevés anyagot használ fel (kevesebb, mint 2.000 Ft), azt nem adjuk hozzá a szolgáltatási díjhoz. Minden mással kapcsolatban – cserealkatrészek, csaptelepek, szifonok, golyóscsapok, hosszabb csőszakaszok és sarokszelepek, műszaki cikkek, kádak és zuhanykabinok esetén kérjük, tájékoztasd ügyfélszolgálatunkat, mert a fűtésszerelőnek előre be kell szereznie a szükséges anyagokat. Ezeknek az anyagoknak az ára hozzáadásra kerül a végszámlához.

Ki garantálja a fűtésszerelők munkájának minőségét?

A Fantastic Servicesnél azért dolgozunk, hogy minőségi, gondtalan és biztonságos szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják az elvárásokat. Éppen ezért a fűtésszerelési munkákat is 100%-ban garantált minőségbiztosítással fedezzük felár nélkül. Hisszük, hogy erre soha nem lesz szükség, de ha nem vagy elégedett a telepítési, csere- vagy javítási munkával, akkor díjmentesen küldünk egy másik szerelőt, aki elvégzi a feladatokat kívánságod szerint. Fantastic Academy® Szerelőink csak akkor kezdhetik meg a munkát, ha vizsgáztak az alapszabályainkból. 3 napos alapképzésünk csak a kezdet. Folyamatosan képezzük szerelőinket, hogy viselkedésük, megjelenésük és szakmai felkészültségük egyaránt Fantasztikus legyen. Továbbá a minden munkánkra kiterjedő 50 millió Ft értékű felelősségbiztosításunk is a te nyugalmadat szolgálja!

Mutasd mind

Hogyan foglalhatok gázkészülék-szerelőt?

Ez Fantasztikusan egyszerű! Válaszd a online időpontfoglaló rendszerünket és intézd otthonod ügyeit a foteled kényelméből!

Jobban szereted az emberi hangot?

Keress bennünket hétfőtől-péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 között a 0617654110 központi telefonszámunkon, ahol munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a Fantasztikus megoldást!

Szánj több időt magadra, a fűtésedet bízd Fantasztikus szakemberekre!