Érdekel, hogy mitől vagyunk Fantasztikusak?

A Fantastic Services egy díjnyertes globális házkörüli szolgáltatásokat kínáló vállalat, több mint 530 franchise partnerből álló hálózattal, három kontinensen.

Több, mint 100 ingatlankarbantartási szolgáltatást nyújtunk, mint például takarítás, kertészkedés, ezermester, kártevőirtás, villanyszerelés, vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés, hulladékszállítás, lakatos, költöztetés és még ennél is több izgalmas terület.

A Fantastic Services Magyarországon 2022 januárjában indult, hogy megfeleljen a fogyasztók és a vállalkozások budapesti igényeinek. Mi vagyunk az egyetlen vállalat, amely saját, egyedi és teljesen automatizált online foglalási rendszert kínál ügyfeleink számára és új szintre emeli a szakmák minőségét egyedülálló belső oktatási rendszerünknek köszönhetően.

Az élet mozgalmasabb, mint valaha és mi megteremtettük azt, amire mindenki vágyik: azonnali időpontfoglalást átlátható árazással.

Neked hogy a legkényelmesebb? Foglalhatsz honlapunkon vagy hívhatod barátságos ügyfélszolgálatunkat.

Küldetésünk, hogy megváltoztassuk az ingatlanok körüli szolgáltatások kiszolgálásának módját és minőségét, miközben megoldást kínálunk minden házkörüli igényre egy helyen.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha szeretnél megbecsült ügyfél vagy franchise partner lenni!

A történet a számok mögött

A Fantastic Services 2009-ben indult útjára. Az egész két hasonló gondolkodású személy, a cégalapítók Rune Sovndahl és Anton Skarlatov találkozásával kezdődött. Rune-nak takarítóra volt szüksége, Anton pedig egy takarító vállalkozást vezetett Londonban. Gyorsan rádöbbentek, hogy a víziójuk közös és együtt dolgozva sokkal jobb módon tudnak otthoni szolgáltatásokat nyújtani.

Két laptoppal, egy kanapéval és egy közös mobiltelefonnal megszületett az első kézzelfogható verziója annak, amelyet ma már csak egyszerűen One Stop Shop néven ismernek. A cél az volt, hogy valami egyszerűt hozzunk létre, mégis olyat, ami a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja minden érintettnek, az ügyfélnek és szakembernek. Ezt nevezzük a Fantastic Services családjában a boldogság 360°-os filozófiájának.

13 évvel az indulás után büszkén mondhatjuk, hogy alapítóink – Anton Skarlatov és Rune Sovndahl – víziója milliók szimpátiáját nyerte el. A Fantastic Services szolgáltatásai már megtalálhatóak az Egyesült Királyság mellett, Írországban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Bulgáriában és Magyarországon is.

A Fantastic Services számokban

Több, mint 50.000 ügyfél havonta

18.2 milliárd Ft forgalom évente

közel 600 franchise partner három kontinensen

2.500 aktív Fantasztikus szakember

A Fantasztikus DNS

  • Modern ingatlankarbantartó módszer

    A Fantastic Services egy kézből nyújt több, mint 30 ingatlankarbantartási szolgáltatást, kezdve professzionális takarítási szolgáltatásoktól, a víz-, gáz-, fűtés-, villany- és zárszerelésen keresztül, egészen az ezermesteri munkákig. Fantasztikusan képzett, tapasztalt és teljes körűen biztosított szakemberekkel dolgozunk, akik saját akadémiai rendszerünk keretében folyamatosan továbbképzéseken is részt vesznek, hogy a hosszú évek alatt kidolgozott protokoll rendszert kövessék és mindig a legmagasabb színvonalat nyújtsák. Szakembereink nemcsak profik, de barátságosak és elkötelezettek is, mert tudjuk, hogy ettől leszel te is maradéktalanul elégedett.

  • 360 fokos boldogságfilozófia

    Ügyfeleink maximális elégedettsége nélkül a Fantastic nem tartana ott, ahová az elmúlt 13 évben eljutottunk. 360 fokos boldogság koncepciónk a fő mozgatórugója annak, hogy új és visszatérő ügyfeleink, megbízható és megbecsült munkatársaink, valamint sikeres partnereink és professzionális szolgáltatóink magas szintű elégedettségét egyaránt elérjük. A Fantastic márka a boldog vásárlók és a szakemberek egy nagy családját jelenti, amelynek te is részese lehetsz.

  • Technológiával ahol csak lehet

    Büszkék vagyunk, hogy szakembereinknek a modern technológiai megoldásainkkal egy kényelmes környezetet tudunk biztosítani, amit te kiemelkedő szolgáltatási színvonalunkban érzel majd a saját bőrödön! Arra törekszünk, hogy az innovatív megoldások, bevált módszerek digitalizálásával nemzetközi iparági vezetővé váljunk. Számítunk a kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatokra és ügyfélkapcsolatokra is, amelyeket egyrészt a nyitott munkakultúra és az eszmecsere, másrészt a bizalom, a kiválóságra való folyamatos törekvés, másrészt az igazi, szakértői szolgáltatás vezérel.

Készen állsz a foglalásra?