Profi ezermesterek Budapesten és környékén

Tehetséges és hatékony ezermesterek Budapesten és környékén. Garantáltan minőségi munka, amely növeli a kényelmedet, a biztonságod és az ingatlan értékét.

 • Akár már aznapi vagy másnapi időpont
 • Valós szakértelemmel rendelkező, minőségi szerszámokkal felszerelt szakemberek
 • Óradíjas, megfizethető szolgáltatás
 • Beszerezzük és a helyszínre szállítjuk a szükséges anyagokat
 • Egészség- és munkavédelmi előírásoknak megfelelő szakemberek
 • Nem létező irányítószám. Adj meg egy valós irányítószámot.
Media logos

Megkönnyítjük az életed! Otthoni karbantartás Budapesten és vonzáskörzetében.

 • Foglalj ezermestert online a számodra megfelelő időpontra

 • Fantasztikus szakembered minden szükséges eszközzel és felszereléssel megérkezik

 • Ezermesterünk egy egyszerű csavarbehajtástól mindenféle alkalmi munkában segít

Miért dolgozz a Fantastic ezermestereivel az otthonodban?

Minden szükséges anyagot biztosítunk

Ezermestered kérésedre beszerzi a szolgáltatáshoz szükséges összes anyagot, és helyszíni szemle után vagy a teljes anyaglista megerősítése után visszatér hozzád és elvégzi a munkát. Mindig gondoskodunk arról, hogy a legjobb minőségű anyagokat kínáljuk elérhető áron.

Rugalmas és kényelmes

Szolgáltatásaink a te kényelmedet szolgálják – a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is, így nem kell egész nap várakoznod. Vészhelyzet esetén ne habozz hívni, üzenetet küldeni vagy az online foglalási űrlapon keresztül ellenőrizni az aznapi időpontokat. Felár ellenében esti időpont is egyeztethető.

Gyors és egyszerű online foglalás

Tudjuk, hogy néha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy telefonálj. Kezeld időpontjaid egy egyszerű kattintással az online foglalási űrlapon, vagy hívj bennünket hétköznap 8-17 között a
06 1 7654 100 központi telefonszámunkon!

Biztosított és tapasztalt ezermesterek szolgáltatásai

Elhivatott szakemberekkel dolgozunk, akik mélyrehatóan elsajátították szakmájukat. Technikusaink gondoskodnak arról, hogy alaposan megértsék pontosan mire van szükséged és elképesztő eredményeket érnek el a megbeszélt határidőn és költségvetésen belül maradva. Tehát nincs miért aggódnod, amikor ügyes szakembereink gondos kezében van otthonod. Ráadásul minden munkatársunk legalább 10 millió forint keretösszegű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Kulturált megjelenés és hatékonyság

Sose aggódj biztonságod miatt, mert könnyen felismerheted a Fantastic szakikat. Azonosító igazolványt, márkás egyenruhát viselnek és attól kezdve, hogy találkoznak veled udvariasak és barátságosak. A technikusok több éves szakértelemmel és bizonyított készségekkel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan és hatékonyan elvégzik a javítást.

 • Ügyfélszolgálat: Hívd központi számunkat hétfő-péntek 8-17 között a 0617654110 telefonszámon.

 • Rugalmas időpontfoglalás: Ezermestereink a hét minden napján rendelkezésedre állnak.

 • Megbízható csapat: Minden szakember a Fantastic Services csapatában rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással és minden szükséges engedéllyel.

Mit tud tenni a helyi ezermester érted?

Fordulj a Fantastic ezermestereihez professzionális segítségért, ha bármilyen javításra, összeszerelésre, karbantartásra, telepítésre vagy bontásra van szükséged. Legyen szó lapra szerelt bútorok összeszereléséről, falfestésről vagy egy szivárgó csaptelep javításáról, megoldottnak tekintheted. Csak készítsd el az ezermester feladatlistáját és mi egy sokoldalúan képzett, ajánlott szakembert küldünk, aki a lehető legnagyobb odafigyeléssel intézi a dolgokat.

Hívj minket bármikor, amikor szakértői segítségre van szükséged, különösen, ha otthoni, irodai vagy kerti munkákról van szó, mint például:

 • TV konzol és egyéb függesztett tárgyak felszerelése

 • Fali és önállóan álló polcok szerelése

 • Bútor összeszerelés

 • Festés és díszítés

 • Babavédelem

 • Beltéri ajtók javítása

 • Rólók cseréje és felszerelése

 • Redőnyszerelés

 • Csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők felszerelése és cseréje

 • Függönykarnisok, -sínek, és oszlopok felszerelése

 • Kisebb asztalos munkák

 • Trambulin szerelés

 • Függesztett képek és tükrök

 • Háztartási gépek beüzemelése

Ha lefoglaltál egy adott időpontot és az ezermestered minden felsorolt feladatot idő előtt elvégzett, további feladatokkal is megbízhatod még felár nélkül. Ezek közé tartozhatnak apróbb javítások, amik boldogabbá tesznek!

Gyakran Ismételt Kérdések

Át kell ütemeznem az ezermesteri találkozómat. Hogyan tudom ezt megtenni?

A szolgáltatás átütemezéséhez először jelentkezz be Fantastic fiókodba, és lépj az Irányítópultra. Innen könnyedén kezelheted az összes foglalást. Bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal barátságos ügyfélszolgálati csapatunkhoz.

Van még valami, amit tudnom kell?

Az árak az összes adót tartalmazzák. A szolgáltatási költséghez adott esetben hozzáadódik az anyagok és a szállítás költsége. Ha az ezermester megérkezik, és nem tudja befejezni a munkát a te hibádból, akkor ki kell fizetned a felmérési díjat, ami 9.000 Ft.

Nincsenek otthon eszközeim, ez probléma?

Semmi gond, ezermestereink minden szükséges eszközt és felszerelést visznek a munkához.

Mennyibe kerül az ezermester szolgáltatás?

Ez a szolgáltatás óradíj alapú. A minimális díj időpontonként 1 óra. Az első óra után fél óra alapon számolunk el. Csak a ténylegesen a helyszínen eltöltött időért fizetsz, akkor ha elégedett vagy az elvégzett munkával. Az első óra díja 22.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállási díjat és a parkolás költségét, minden további megkezdett fél óra pedig 5.500 Ft

Milyen területeken érhető el a szolgáltatás?

Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében biztosan megtalálod a szolgáltatásunkat. Sőt, szolgáltatási területünk még ennél is nagyobb, szinte egész Pest megyére kiterjed.

Kaphatok azonnal ezermesteri szolgáltatást?

Ez is megoldható, de az aktuális foglaltságunk függvényében. Az esetek többségében legkésőbb másnap már tudunk küldeni szakembert.

Mettől meddig dolgoztok?

Ezermestereink reggel 8-tól este 6-ig állnak rendelkezésedre. A hét bármely napjára foglalható időpont, beleértve a hétvégéket és a hivatalos ünnepnapokat is. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást munkaidő utánra ütemezzük, egy kisebb felár ellenében.

A munkához szükséges anyagokért is fizetnem kell?

Minden ezermester hoz magával kis mennyiségű csavart, fali dugót, fehér festéket, fehér szilikont stb. Ha az ezermester kis mennyiséget használ fel az anyagokból, azt nem adjuk hozzá a teljes szolgáltatási költséghez. Minden mással kapcsolatban – cserealkatrészek, különböző színű festék/szilikon, egy egész szilikon tubus, egy vödör festék – kérjük, tájékoztasd ügyfélszolgálatunkat, mert az ezermesterünknek előre be kell szereznie a szükséges anyagokat. Ezeknek az anyagoknak az ára hozzáadásra kerül a végszámlához.

Ki garantálja az ezermester munkájának minőségét?

A Fantastic Servicesnél arra törekszünk, hogy minőségi, gondtalan és biztonságos szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják az elvárásokat. Éppen ezért az ezermesteri munkát 100%-ban garantált minőségbiztosítással is fedezzük felár nélkül. Hisszük, hogy erre soha nem lesz szükség, de ha nem vagy elégedett a telepítési, csere- vagy javítási munkával, akkor díjmentesen küldünk egy másik technikust, aki elvégzi a kívánságod szerint.

Segíthet az ezermesterem a vezetékezésben vagy a világítás tervezésében?

Egy ezermester csak izzót jogosult cserélni. Ha egyéb elektromos munkákra van szükség, mint például új világítótestek felszerelése, sütők bekötése, elszívók cseréje vagy a teljes ingatlan újrakábelezése és egyéb összetett feladatok elvégzése, akkor képzett villanyszerelőt kell hívnod, amit szintén megtalálsz Fantasztikus szolgáltatásaink között.

Mutasd mind

Hogyan tudok ezermestert foglalni?

Szükséged van egy ezermesterre, hogy néhány dolgot megjavítson vagy felszereljen otthonodban?
Foglalj online

Nézd meg online elérhető időpontjainkat és válaszd ki a számodra megfelelőt. Nincs zsákbamacska! A kiválasztott szolgáltatások alapján a várható költségekről is tájékoztatunk!

Inkább telefonálok

Szerinted egyszerűbb telefonban tisztázni a részleteket? Barátságos ügyfélszolgálatunk számít hívásodra hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 5 óra között a 06204767954 központi telefonszámunkon!

Több idő neked, profi szakemberek az otthonodban.