Utolsó frissítés: 2022. november 22


A weboldal használatának Általános Szerződési Feltételei 

Ez a megállapodás (a „Szerződés”) a benne hivatkozott dokumentumokkal együtt rögzíti azokat a feltételeket, amelyek mellett a Fantastic Services Magyarország Kft. (mi, Fantastic Services) a következők használatát biztosítja:

Weboldalaink: https://www.fantasticservices.hu/ akár vendégként, akár regisztrált felhasználóként, függetlenül hogyan éred el őket.

Alkalmazásaink: „GoFantastic”, „BFantastic”.

Kérjük, figyelmesen olvasd el ezeket a használati feltételeket, mielőtt elkezded használni az oldalt, mert kötelező érvényű megállapodás jön létre közöttünk, amelyek szabályozzák a kapcsolatunkat, amíg weboldalainkat és alkalmazásainkat használod. Oldalunk használatával elismered, hogy elolvastad, megértetted, átgondoltad és elfogadtad a jelen használati feltételeket, és beleegyezel azok betartásába. Ha nem értesz egyet ezekkel a használati feltételekkel, kérjük, tartózkodj webhelyünk használatától.

Weboldalainkat a 1st Online Solutions Limited üzemelteti, amely Angliában és Walesben van bejegyezve a 07082485 cégszám alatt, és székhelye a Second Floor, 98 Tooley Street, London SE1 2TH, Egyesült Királyság címen található.

1. Webhelyünk elérése

1.1. Oldalunkhoz való hozzáférés csak ideiglenes jelleggel engedélyezett, és fenntartjuk a jogot az oldalunkon nyújtott szolgáltatás előzetes értesítés nélküli visszavonására vagy módosítására (lásd alább). Nem vállalunk felelősséget, ha webhelyünk bármilyen okból bármikor vagy bármennyi ideig nem elérhető.

1.2. Időről időre korlátozhatjuk a hozzáférést webhelyünk egyes részeihez vagy a teljes oldalunkhoz a nálunk regisztrált felhasználók számára.

1.3. Ha biztonsági eljárásaink részeként felhasználói azonosító kódot, jelszót vagy bármilyen más információt választasz vagy bocsátunk rendelkezésedre, ezeket az információkat bizalmasan kell kezelnie és nem adhatod vagy mondhatod el harmadik félnek. Jogunk van bármikor letiltani az általad választott vagy általunk kiosztott felhasználói azonosító kódot vagy jelszót, ha véleményünk/megítélésünk szerint nem tartottad be a jelen Felhasználási feltételek bármely rendelkezését. .

1.4. Felelős vagy azért, hogy minden szükséges intézkedést megtegyél ahhoz, hogy hozzáférj oldalunkhoz. Te vagy felelős azért is, hogy minden olyan személy, aki az internetkapcsolatodpm keresztül felkeresi oldalunkat, ismerje ezeket a feltételeket és betartsa azokat.

2. Fiók létrehozása és webhelyeink, alkalmazásaink és fiókrendszereink használata

2.1. Csak a 18 /tizennyolc/ éves vagy annál idősebb személyek hozhatnak létre és használhatnak fiókot a Fantastic Services szolgáltatásban.

2.2. Beleegyezel abba, hogy mindig pontos és teljes információkat közölj velünk, beleértve azt is, ha megadod nekünk a neved, az ingatlanod címét, születési dátumod, e-mail címed és/vagy hitel- vagy betéti kártya adataidat vagy bankszámla adataitat. Ezeket az információkat az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően használjuk fel.

2.3. Vállalod, hogy nem osztod meg fiókod vagy bejelentkezési adataid senkivel. Nem adhatod el, nem ruházhatod át és nem engedheted meg más személynek, hogy hozzáférjen fiókodhoz vagy bejelentkezési adataidhoz. Teljes mértékben felelős vagy fiókod és bejelentkezési adataid bizalmas kezeléséért.

2.4. Beleegyezel abba, hogy azonnal értesítesz bennünket, ha tudomást szerzel a biztonság megsértéséről, beleértve a fiókod vagy bejelentkezési adataid elvesztését, ellopását vagy jogosulatlan hozzáférését vagy nyilvánosságra hozatalát.

2.5. Fiókod bármikor megszüntetheted vagy felfüggesztheted, ha kapcsolatba lépsz velünk a tamogatas@fantasticservices.hu címen.

2.6. Fiókod megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, ha saját belátásunk szerint úgy határozzuk meg, hogy:

2.6.1. Megsértetted vagy megszeged a jelen Szerződés bármely feltételét;

2.6.2. A Fantastic Services leállította vagy le fogja állítani bármely vagy az összes szolgáltatás nyújtását a területeden vagy országodban;

2.6.3. Ha a Fiókod megszüntetése a Fantastic Services, a szolgáltatók vagy bármely harmadik fél érdekét szolgálja;

2.7. Ha a fiókod megszüntetjük, a továbbiakban nem férhetsz hozzá, többek között, de nem kizárólag a fiókhoz kapcsolódó adatokhoz, annak tartalmához, információihoz, előzményeihez vagy szolgáltatásaihoz.
Fiókja megszüntetése esetén a Fantastic Services, leányvállalataink, partnereink, szolgáltatóink, licencadóink vagy bármely, velünk kapcsolatban álló harmadik fél nem vállal felelősséget Ön felé. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy a jövőben megszüntessünk minden olyan fiókot, amelyet Ön esetleg hozott létre vagy hozott létre.

2.8. Ezennel tudomásul veszed, hogy elolvastad, megértetted, mérlegelted és elfogadod, hogy a Fantastic Services szolgáltatásaival kapcsolatosan létrehozott fiók létrehozása és használata magában foglalja a fiókod megszüntetésének vagy felfüggesztésének kockázatát. Amikor a Fantastic Services webhelyeit vagy alkalmazásait használod, akkor szem előtt kell tartanod azt a kockázatot, hogy mindig be kell tartanod a jelen Szerződésben foglalt szabályokat.

2.9. Ha bármilyen kreatív ötletet, javaslatot vagy anyagot nyújtasz be nekünk (a „Kéretlen ötletek”), akkor a Fantastic Services, bármely leányvállalatunk, partnerünk, szolgáltatónk, licencadónk és/vagy bármely, velünk kapcsolatban álló harmadik fél számára világszerte örökkévalóságot biztosít. , visszavonhatatlan, továbbengedélyezhető, átruházható, átruházható, nem kizárólagos és jogdíjmentes jog és engedély felhasználásra, reprodukálására, terjesztésére, adaptálására, módosítására, fordítására, származékos művek létrehozására, nyilvános előadására, nyilvános megjelenítésére, digitális előadására, elkészítésére a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, nyilvánosságra hozni, eladni, eladásra kínálni és importálni minden kéretlen ötletet, beleértve az összes szerzői jogot, védjegyet, kereskedelmi titkot, szabadalmat, formatervezési mintát, ipari jogot és minden más, azokhoz kapcsolódó szellemi és tulajdonjogot, bármely, jelenleg ismert vagy később kifejlesztett médiában, bármilyen kereskedelmi vagy egyéb célból, beleértve a kéretlen ötletek megosztását másokkal, az Ön ellenszolgáltatása nélkül. A szükséges mértékben vállalja, hogy minden dokumentumot elkészít és kézbesít, és minden szükséges vagy kívánatos intézkedést megtesz annak biztosítására, hogy a kéretlen ötletek fent meghatározott felhasználási jogai érvényesek, hatékonyak és végrehajthatóak legyenek. . Ezen túlmenően Ön lemond minden olyan követelésről, amely szerint a Fantastic Services, bármely leányvállalatunk, partnerünk, szolgáltatónk, licencadónk, engedélyesünk vagy bármely, velünk kapcsolatban álló harmadik fél felhasználja kéretlen ötleteit, és megsérti bármely jogát, beleértve az erkölcsi jogokat is. jogok, személyiségi jogok, nyilvánossághoz fűződő jogok, tulajdoni vagy egyéb jogok, valamint az abban foglalt anyagok vagy ötletek hitelhez fűződő jogai.

2.10 Weboldalaink, alkalmazásaink és fiókrendszereink használata során be kell tartania az Ön tartózkodási helye szerinti joghatóság minden vonatkozó törvényét, szabályát és előírását, valamint az Önnel kötött megállapodásunkban meghatározott további szabályokat, valamint az Ön használatára vonatkozó szabályokat. szolgáltatásaink közül.

3. Az oldalunkon keresztül kötött tranzakciók és az Ön felé fennálló felelősségünk

3.1. Szerepünk a takarítási és karbantartási szolgáltatások széles skáláját nyújtó szolgáltatók bevezetőjeként/bemutatóként szolgál, és a helyi szolgáltatók felhatalmazást kapunk arra, hogy szerződést kössünk Önnel a szolgáltatók nevében. Ezt úgy fogjuk megtenni, hogy felvesszük foglalási kérdését, kiosztjuk a foglalást egy elérhető szolgáltatóhoz (Szolgáltatóhoz), majd elküldünk Önnek egy e-mailt, amelyben megerősítjük a foglalás részleteit, és megadjuk a Szolgáltatási feltételekhez mutató hivatkozást.

3.2. Miután az e-mailben található hivatkozás segítségével jelezte, hogy egyetért a Szolgáltatási feltételekkel és az e-mailben foglalt feltételekkel, szerződés jön létre Ön és a Szolgáltató között.

3.3. Az Ön szerződése a Szolgáltatóval kötött, és a szolgáltatásnyújtás felelőssége kizárólag a Szolgáltatót terheli. Kérjük, figyelmesen olvassa el a Szolgáltatási feltételeket, mivel azok jogilag kötelező érvényűek lesznek Önre nézve, ha közvetlenül vagy a lefoglalt szolgáltatás szolgáltatóval történő visszaigazolásával jelezte feléjük hozzájárulását.

3.4. Bár az Ön szerződése a Szolgáltatóval kötött, továbbra is mi leszünk az Ön fő kapcsolattartója, amíg a Szolgáltató biztosítja az Ön által kért szolgáltatásokat. Ezen túlmenően a Szolgáltató nevében is feldolgozhatjuk az Öntől érkező összes nem készpénzes fizetést.

3.5. Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatások nyújtásáért kizárólag a Szolgáltatót terheli a felelősség. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget, és semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget a szolgáltatások nyújtásáért.

3.6 Örömmel fogadjuk visszajelzését a Szolgáltatókkal kapcsolatban, és ha bármilyen problémát tapasztal egy szolgáltatóval kapcsolatban, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a 020 3746 6919 telefonszámon.

4. Szellemi tulajdonjogok

4.1. Mi vagyunk a webhelyeinken és alkalmazásainkban található összes szellemi tulajdon, valamint az azokon közzétett anyagok tulajdonosai vagy engedélyesei. Ezeket a műveket szerzői jogi törvények és szerződések védik szerte a világon. Mi, a Fantastic Services, bármely leányvállalatunk, partnerünk, szolgáltatónk, licencadónk vagy bármely más, velünk kapcsolatban álló harmadik fél birtokolunk és fenntartunk minden szellemi tulajdonjogot és egyéb jogot és tulajdonjogot a Fantastic Services szolgáltatásban, valamint az abban foglalt összes adatban és tartalomban. , beleértve a felhasználói fiókokat, számítógép- és/vagy alkalmazáskódokat, címeket, objektumokat, csevegési naplókat, telefonfelvételeket, grafikákat, grafikákat, terveket, fényképeket, képeket, hangokat, zenei kompozíciókat és felvételeket, valamint működési módszereket.

4.2. Korlátozott, nem kizárólagos, nem átruházható, visszavonható licencet biztosítunk Önnek a Fantastic Services webhely, az alkalmazások és a fiókrendszer használatára és élvezetére, kizárólag az Ön egyéni, nem kereskedelmi céljaira, és kifejezetten azzal a feltétellel, hogy betartja a jelen Szerződés feltételeit. Megegyezés. Hacsak aláírt írásban másként nem adjuk meg, Ön nem adhat el, másolhat, cserélhet, kölcsönözhet, fejthet vissza, nem fordíthat vissza, nem származtathat belőle forgatókönyvet, fordíthat le, nem adhat bérbe, biztosítéki kamatot nem ruházhat át, nem publikálhat, engedményezhet vagy más módon nem terjeszthet a Fantastic Services (1st Online Solutions Ltd.) szellemi tulajdonát.

4.3. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hacsak nem adunk engedélyt, aláírt írásos szerződésben, soha nem használhatja védjegyeinket, szolgáltatási védjegyeinket, kereskedelmi neveinket, logóinkat, domain neveinket, jelszavainkat vagy kereskedelmi ruháinkat. A Fantasztikus Szolgáltatások és tulajdonságainak bármilyen sokszorosítása, újraterjesztése vagy módosítása, illetve a Fantasztikus Szolgáltatások vagy tulajdonságainak a jelen Szerződéssel nem összhangban történő felhasználása kifejezetten tilos, és polgári és/vagy büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.

4.4. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem lesz tulajdonjoga vagy egyéb tulajdoni érdekeltsége a fiókjában, és hogy a fiókjával kapcsolatos minden jog a Fantasztikus Szolgáltatások tulajdonában van és örökké a Fantasztikus Szolgáltatások javára.

4.5. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nincs követelése, joga, jogcíme, tulajdonjoga vagy egyéb tulajdoni érdekeltsége a webhelyek és/vagy alkalmazások tartalmával kapcsolatban, és/vagy a Fantastic Services webhelyein, alkalmazásain vagy fiókrendszerein keresztül felhalmozott bármely más jóváírással kapcsolatban. , függetlenül a cserébe felajánlott vagy fizetett ellenszolgáltatástól.

4.6. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Fantastic Services, bármely leányvállalatunk, partnerünk, szolgáltatónk, licencadónk vagy bármely, velünk kapcsolatban álló harmadik fél semmilyen módon nem vállal felelősséget a törlésért, módosításért, károsodásért, feltörésért vagy bármilyen más kárért, a webhelyek, alkalmazások, fiókok és/vagy fiókrendszerek tartalmának bármilyen jellegű elvesztése, beleértve a webhelyek, alkalmazások, fiókok, fiókrendszerek és/vagy bármely és összes felhalmozott jóváírás törlését.

4.7. Oldalunk bármely oldaláról egy példányt kinyomtathat és kivonatokat tölthet le személyes hivatkozás céljából, és felhívhatja a szervezetén belül mások figyelmét az oldalunkon közzétett anyagokra.

4.8. Semmilyen módon nem módosíthatja az Ön által kinyomtatott vagy letöltött anyagok papíralapú vagy digitális másolatát, és nem használhat semmilyen illusztrációt, fényképet, videó- ​​vagy hangsort vagy grafikát a kísérőszövegtől elkülönítve.

4.9. Mindig el kell ismerni státuszunkat (és bármely azonosított közreműködőt), mint az oldalunkon található anyagok szerzői.

4.10. Tilos az oldalunkon található anyagok egyetlen részét sem felhasználnia kereskedelmi célokra anélkül, hogy erre engedélyt szerezne tőlünk vagy licencadóinktól.

4.11. Ha a jelen használati feltételek megsértésével kinyomtatja, lemásolja vagy letölti oldalunk bármely részét, az oldalunk használatához való joga azonnal megszűnik, és választásunk szerint vissza kell küldenie vagy meg kell semmisítenie az Ön által készített anyagok másolatait.

4.12. Fantasztikus Szolgáltatások Csoport, Fantasztikus szolgáltatások, Fantasztikus takarítók, Fantasztikus Kertészek, Fantasztikus kisállat-gondozás, Fantasztikus Kutyaközpont, Fantasztikus rovarirtás, Fantasztikus Ezermester, Fantasztikus költöztetések, Fantasztikus hulladékszállítás, Fantasztikus építők, Fantasztikus villanyszerelők, Fantasztikus vízvezeték-szerelők védjegyek vagy engedélyek birtokában 1st Online Solutions Limited.

4.13. Ha Ön a szerzői jog tulajdonosa vagy ügynöke, és úgy gondolja, hogy a webhelyeinken, alkalmazásainkban vagy máshol közzétett tartalom sérti az Ön szerzői jogait, kérjük, küldjön értesítést a Jogi Osztálynak, amely tartalmazza:

– A szerzői jog tulajdonosa nevében eljárni jogosult személy elektronikus vagy fizikai aláírása; – A szerzői jog által védett mű leírása, amelyről azt állítja, hogy megsértették; – A webhelyen található hely URL-je vagy képernyőképe az alkalmazásban, amely tartalmazza az Ön által állítása szerint jogsértő anyagot; – Az Ön címe, telefonszáma és e-mail címe; – Ön nyilatkozata arról, hogy jóhiszeműen úgy véli, hogy a vitatott felhasználást a szerzői jog tulajdonosa, annak képviselője vagy a törvény nem engedélyezi; és – Ön nyilatkozata, amelyet hamis tanúzás büntetése mellett tett, hogy az értesítésben szereplő fenti információk pontosak, és Ön a szerzői jog tulajdonosa vagy a szerzői jog tulajdonosa nevében eljárni jogosult személy.

Posta: Second Floor, 98 Tooley Street London SE1 2TH Egyesült Királyság

E-mail: legal@1stonlinesolutions.com

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az értesítések jogi közlemények, és a Fantastic Services saját belátása szerint vagy a törvény által megkövetelt módon másolatot készíthet ezekről a vita résztvevőinek vagy harmadik feleknek. Az adatvédelmi szabályzat nem védi a jelen közleményben közölt információkat.

5. A közzétett információkra hagyatkozás

5.1. Az oldalunkon közzétett kommentárok és egyéb anyagok nem jelentenek tanácsot arra vonatkozóan, hogy mire kell hagyatkozni.

5.2. Ezért visszautasítunk minden olyan felelősséget és felelősséget, amely abból ered, hogy webhelyünk bármely látogatója vagy bárki, aki értesülhet annak tartalmáról, az ilyen anyagokra támaszkodik.

6. Oldalunk rendszeresen változik

6.1. Sok erőfeszítést teszünk szolgáltatásaink fejlesztésére. Így oldalunkat rendszeresen frissítjük, és a tartalmat bármikor módosíthatjuk. Szükség esetén felfüggeszthetjük az oldalunkhoz való hozzáférést, vagy határozatlan időre bezárhatjuk. Ön beleegyezik abba, hogy bármikor módosíthatjuk, frissíthetjük, felfüggeszthetjük vagy korlátozhatjuk hozzáférését bármely funkcióhoz, részhez vagy a teljes webhelyhez és/vagy alkalmazáshoz, előzetes értesítés vagy felelősség nélkül. Ezenkívül tudomásul veszi és elfogadja, hogy az 1st Online Solutions Ltd. megváltoztathatja az alkalmazások vagy a webhelyek telepítéséhez és használatához szükséges rendszerspecifikációs követelményeket, ebben az esetben kizárólag Ön felelős azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel a szükséges további szoftverek vagy a webhelyek követelményeinek. hardver, az alkalmazások vagy a webhelyek használatához.

6.2. Az oldalunkon található bármely anyag bármikor elavult lehet, és nem vagyunk kötelesek frissíteni semmilyen anyagot.

7. Felelősségünk az oldalon található anyagokért

7.1. Az oldalunkon megjelenített Fantasztikus szolgáltatásokat és anyagokat „ahogy van” és „ahogy elérhető” alapon biztosítjuk Önnek, bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos garancia, szavatosság vagy nyilatkozat nélkül. A hatályos jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben mi, cégcsoportunk más tagjai és hozzánk kapcsolódó harmadik felek kifejezetten kizárjuk:

7.1.1. Minden olyan feltétel, jótállás és egyéb feltétel, amelyre egyébként a törvény, a common law vagy a méltányosság törvénye vonatkozna.

7.1.2. Bármilyen felelősség bármilyen közvetlen, közvetett vagy következményes veszteségért vagy kárért, amely bármely felhasználónál a webhelyeinkkel kapcsolatban, vagy a webhelyeink, alkalmazásaink, fiókrendszereink és/vagy webhelyeink használatával, használatának képtelenségével vagy használatának eredményeivel kapcsolatban merül fel. linkelve, valamint a rajta közzétett információk és/vagy anyagok, beleértve:

7.1.2.1. bevétel- vagy bevételkiesés;

7.1.2.2. üzlet elvesztése;

7.1.2.3. elmaradt nyereség vagy szerződés;

7.1.2.4. a várt megtakarítások elvesztése;

7.1.2.5. adatvesztés;

7.1.2.6. a goodwill elvesztése;

7.1.2.7. elvesztegetett kezelési vagy irodai idő; és akár jogsértés (beleértve a gondatlanságot), szerződésszegés vagy más okozta, még akkor is, ha előre látható volt.

7.2. Ez nem érinti felelősségünket a gondatlanságunkból eredő halálesetért vagy személyi sérülésért, sem a csalárd megtévesztésért vagy hamis állításért való felelősségünket alapvető ügyben, sem pedig semmilyen más olyan felelősséget, amely a vonatkozó jogszabályok szerint nem zárható ki vagy nem korlátozható.

8. Kártalanítás

8.1. Ön ezennel tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanná teszi a Fantastic Services, bármely leányvállalatunkat, partnerünket, szolgáltatónkat, licencadónkat, engedélyesünket vagy bármely, velünk, tisztségviselőinkkel és igazgatóinkkal kapcsolatban álló harmadik felet minden követeléssel, perrel szemben. , károk, veszteségek, kötelezettségek és költségek, amelyek közvetlenül vagy közvetve a Fantasztikus Szolgáltatások webhelyeinek, alkalmazásainak, fiókrendszereinek, szolgáltatásainak Ön általi használatából vagy visszaéléséből, a jelen Szerződés vagy az Adatvédelmi szabályzat bármely rendelkezésének Ön általi megsértéséből, bármely harmadik fél jogának Ön általi megsértése.

8.2. A Fantastic Services fenntartja a jogot, hogy saját költségén és kizárólagos és abszolút belátása szerint vállalja a kizárólagos védelmét és ellenőrzését minden olyan ügyben, amely egyébként az Ön kártalanítására vonatkozik, amelyben még Ön is együttműködik a Fantastic Services-szel az elérhető védekezések érvényesítésében.

9. Információk Önről és az oldalunkon tett látogatásairól

9.1. Figyelemmel kísérjük és feldolgozhatjuk az Önnel kapcsolatos információkat az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően.

9.2. Oldalunk használatával Ön hozzájárul az ilyen feldolgozáshoz, és szavatolja, hogy az Ön által megadott összes adat pontos.

10. Anyag feltöltése oldalunkra

10.1. Amikor olyan funkciót használ, amely lehetővé teszi, hogy anyagokat töltsön fel oldalunkra, vagy kapcsolatba léphessen oldalunk más felhasználóival, meg kell felelnie a jelen feltételekben meghatározott tartalmi szabványoknak. Ön garantálja, hogy minden ilyen hozzájárulás megfelel ezeknek a szabványoknak. Azokban az esetekben, amikor az ilyen hozzájárulások nem felelnek meg ezeknek a szabványoknak, és követelést vagy vitát váltanak ki, Ön beleegyezik, és vállalja, hogy kártalanít minket a garancia megsértése esetén.

10.2. Az oldalunkra feltöltött bármely anyagot nem bizalmasnak és nem védettnek tekintjük, és jogunk van bármely ilyen anyagot bármilyen célra felhasználni, lemásolni, terjeszteni és harmadik félnek átadni. Jogunk van továbbá felfedni az Ön személyazonosságát bármely harmadik félnek, aki azt állítja, hogy az Ön által oldalunkra közzétett vagy feltöltött bármely anyag sérti szellemi tulajdonjogait vagy a magánélethez való jogát.

10.3. Ön felelős és felelősséggel tartozik minden olyan kommunikációért, információért, képért, anyagért, azok tartalmáért és pontosságáért, amelyet Ön a mi és bármely harmadik fél felé továbbított, feltöltött vagy közzétett webhelyeinken, alkalmazásainkon vagy fiókrendszereinken.

10.4. Ön ezennel tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Fantastic Services, leányvállalataink, partnereink, szolgáltatásaink semmilyen kommunikációra, információra, képre, anyagra és azok tartalmára nem vonatkoznak titoktartási, forrásmegjelölési vagy egyéb kötelezettségek. a szolgáltatók, licencadók, engedélyesek vagy bármely más, velünk kapcsolatban álló harmadik fél nem vállal felelősséget a kommunikáció, információk, képek, anyagok és azok tartalmának felhasználásáért vagy közzétételéért. Ön lemond minden olyan erkölcsi jogáról, amely az Ön által közzétett tartalomhoz fűződik, a joghatósága törvényei által megengedett maximális mértékig.

10.5. Ön ezennel kijelenti, szavatolja és elfogadja, hogy a kommunikáció, információk, képek, anyagok és azok tartalma nem sérti harmadik felek jogait.

10.6. Jogunk van eltávolítani minden olyan anyagot vagy bejegyzést, amelyet webhelyünkön tesz, ha véleményünk szerint az ilyen anyag nem felel meg a jelen feltételekben meghatározott tartalmi szabványoknak.

11. Vírusok, hackelés és egyéb bűncselekmények

11.1. Nem használhatja vissza oldalunkat vírusok, trójai programok, férgek, logikai bombák vagy más rosszindulatú vagy technológiailag káros anyagok tudatos bejuttatásával. Tilos illetéktelen hozzáférést elérni az oldalunkhoz, a szerverhez, amelyen az oldalunk található, vagy bármely, az oldalunkhoz kapcsolódó szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz. Nem támadhatja meg webhelyünket szolgáltatásmegtagadási támadásokkal vagy elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokkal.

11.2. Ennek a rendelkezésnek a megszegésével az 1990. évi számítógépes visszaélésről szóló törvény értelmében bűncselekményt követne el. Minden ilyen jogsértést jelenteni fogunk az illetékes bűnüldöző hatóságoknak, és együttműködünk velük azáltal, hogy felfedjük az Ön személyazonosságát. Ilyen jogsértés esetén az Ön oldalunk használatához való joga azonnal megszűnik.

11.3. Nem vállalunk felelősséget az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások, vírusok vagy más technológiailag káros anyagok által okozott veszteségekért vagy károkért, amelyek megfertőzhetik az Ön számítógépes berendezéseit, számítógépes programjait, adatait vagy egyéb védett anyagait az oldalunk Ön általi használata miatt vagy a rajta vagy a hozzá kapcsolódó webhelyeken közzétett anyagok letöltésére.

12. Oldalunkra mutató linkelés és linkek eltávolítása

12.1. Honlapunkra hivatkozhat, feltéve, hogy ezt tisztességes és törvényes módon teszi, és nem sérti hírnevünket, és nem használja ki azt, de nem létesíthet olyan hivatkozást, amely bármilyen társulási formára utalna, ill. félrevezető összefüggésben.

12.2. A weboldalunkra mutató linkekben mindig megfelelő linkszöveget kell használni.

12.3. Oldalunk nem kerülhet keretbe semmilyen más webhelyen, és nem használhat hasonló technológiát a weboldal tartalmával kapcsolatban. Fenntartjuk a jogot a linkelési engedély előzetes értesítés nélküli visszavonására. Az Ön által hivatkozott webhelynek minden tekintetben meg kell felelnie a jelen feltételekben meghatározott tartalmi szabványoknak.

12.4. Ha az oldalunkon található anyagokat a fent leírtaktól eltérően szeretné felhasználni, vagy kereskedelmi célból szeretne hivatkozni ránk, kérjük, küldje el kérését a customerservice@fantasticservices.com címre.

12.5. Ön beleegyezik abba, hogy amennyiben a webhelyünkre mutató hivatkozás törlését kérjük, amely az Ön ellenőrzése alatt áll, akkor haladéktalanul törli a hivatkozást.

12.6. Ha azt szeretné, hogy eltávolítsuk a webhelyére mutató hivatkozást, amely ezen a webhelyen található, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Hacsak nincs törvényes joga az eltávolítás követelésére, az eltávolítás a mi belátásunk szerint történik.

13. Linkek oldalunkról

13.1. Ahol webhelyünk más webhelyekre és harmadik felek által biztosított forrásokra mutató hivatkozásokat tartalmaz, ezek a hivatkozások kizárólag az Ön tájékoztatását szolgálják.

13.2. Nincs befolyásunk az ilyen webhelyek vagy források tartalmára, és nem vállalunk felelősséget értük, illetve a használatukból eredő veszteségekért vagy károkért.

14. A felelősség korlátozása

14.1. A Fantastic Services semmilyen körülmények között és semmilyen jogi elmélet szerint, akár szerződésben, károkozásban (beleértve a gondatlanságot), objektív felelősséget vagy egyéb módon nem vállal felelősséget Ön vagy bármely más személy felé semmilyen közvetett, véletlenszerű, következményes, különleges, példaértékű vagy büntető jellegű kárért. bármilyen jellegű kár (beleértve az üzlet elvesztése, az adatvesztés, a goodwill elvesztése vagy az elmaradt haszon), vagy bármilyen súlyos gondatlanságból eredő kártérítés (beleértve a munkabeszüntetésből eredő károkat vagy bármely más kereskedelmi kárt vagy veszteséget) ). A Fantastic Services semmilyen esetben sem felelős semmilyen olyan kárért, amely meghaladja az Ön által a Fantastic Services-nek a szolgáltatások nyújtásáért fizetett összeget, ha van ilyen, az Ön kereseti okának felmerülését közvetlenül megelőző hat /6/ hónapban.

14.2. A felelősség fent említett korlátozásai ellenére a jelen szerződésben semmi sem korlátozza a Fantastic Services felelősségét:

14.2.1. a törvényes képviselő vagy a Fantasztikus Szolgáltatások kötelezettségének teljesítésére igénybe vett személy gondatlan kötelességszegése vagy szándékos vagy gondatlan kötelességszegése miatt életben, testben vagy egészségben okozott károkért;

14.2.2. a Fantastic Services súlyosan gondatlan kötelességszegéséből, vagy a törvényes képviselő vagy a Fantasztikus Szolgáltatások kötelezettségének teljesítésére igénybe vett személy szándékos vagy gondatlan kötelezettségszegéséből eredő egyéb károkért;

14.2.3. szándékos kötelességszegésért;

14.2.4. a Fantasztikus Szolgáltatások által a szerződés teljesítéséhez nélkülözhetetlen kötelezettségének gondatlan megszegéséből eredő károkért a jellemző és előrelátható mértékben;

14.2.5. a Fantastic Services által Önnek nyújtott bármilyen garanciáért; és

14.2.6. az adott joghatóság hatályos szolgáltatási felelősségi jogszabályai szerinti felelősségre.

14.3. Mivel bizonyos államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé bizonyos típusú veszteségekért vagy károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, az ilyen államokban vagy joghatóságokban a Fantastic Services felelőssége a vonatkozó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben korlátozódik.

15. Joghatóság és alkalmazandó jog

15.1. Az angol bíróságok nem kizárólagos joghatósággal rendelkeznek a webhelyünk látogatásából eredő vagy azzal kapcsolatos bármely követelésre, bár fenntartjuk a jogot, hogy eljárást indítsunk Ön ellen e feltételek megsértése miatt az Ön lakóhelye szerinti országban vagy bármely más releváns országban.

15.2. A jelen használati feltételekre és a belőlük vagy a tárgyukkal vagy formációjukkal kapcsolatos vitákra vagy követelésekre (beleértve a szerződésen kívüli vitákat és követeléseket is) Anglia és Wales joga az irányadó és azokkal összhangban értelmezendő.

16. Alternatív vitarendezés

16.1. A Fantastic Services és Ön ezennel beleegyezik abba, hogy először legalább 30 /harminc napon keresztül megkísérelnek informálisan tárgyalni bármilyen igényt vagy vitát.

16.2. Ön köteles értesíteni a Fantastic Services minden igényét az alábbi címre küldött értesítéssel:

Jogi osztály, 1st Online Solutions, Second Floor, 98 Tooley Street London SE1 2TH Egyesült Királyság

16.3. Jelen /13/ pont nem érinti a vita esetén a bírósági eljárás megindítására vonatkozó törvényi jogokat, és nem függeszti fel a keresetindításra vonatkozó törvényi elévülési időt.

17. Változatok

17.1. Ezeket a felhasználási feltételeket az oldal módosításával bármikor felülvizsgálhatjuk. Időről időre meg kell néznie ezt az oldalt, hogy észrevegye az általunk végrehajtott változtatásokat, mivel ezek kötelezőek Önre nézve. A jelen használati feltételekben foglalt egyes rendelkezéseket a webhelyünkön máshol közzétett rendelkezések vagy közlemények is felválthatják.

18. Partnerség

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy Ön és a Fantastic Services, leányvállalataink, partnereink, szolgáltatóink, licencadóink, engedélyeseink vagy bármely, velünk kapcsolatban álló harmadik fél között nem áll fenn közös vállalkozás, partnerség, foglalkoztatási vagy ügynöki kapcsolat. Megállapodás és/vagy a Fantastic Services webhelyek, alkalmazások és/vagy fiókrendszerek Ön általi használata.

19. Hozzárendelés

19.1. Ön ezennel tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Fantastic Services a jelen Megállapodást részben vagy egészben átruházhatja bármely személyre vagy entitásra az Ön hozzájárulásával vagy anélkül.

19.2. Ön ezennel tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Fantastic Services előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem engedményezheti a Szerződést, és az Ön által végzett jogosulatlan átruházás semmis.

20. Lemondás

20.1. A Fantasztikus Szolgáltatások elmulasztása a jelen Megállapodás bármely rendelkezésének érvényesítésére semmilyen módon nem értelmezhető az ilyen rendelkezésekről való lemondásként, és semmilyen módon nem érinti a felek azon jogát, hogy ezt követően minden egyes rendelkezést érvényesítsen. Ha a Fantastic Services, bármely leányvállalatunk, partnerünk, szolgáltatónk, licencadónk, engedélyesünk vagy bármely más, velünk kapcsolatban álló harmadik fél lemond a jelen Megállapodás bármely rendelkezéséről, feltételéről vagy követelményéről, nem jelenti azt, hogy lemond az ilyen kötelezettségek betartására vonatkozó jövőbeni kötelezettségekről. rendelkezés, feltétel vagy követelmény.

21. Elválaszthatóság

21.1. Ha a jelen Megállapodás bármely rendelkezése a megengedett maximális mértékig érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak bizonyul, és ez hatással van a felek szándékára, a jelen Szerződés fennmaradó része továbbra is teljes hatályú és hatályos marad.

21.2. Ha bármely rendelkezés nem módosítható, bármely ilyen rendelkezést a Szerződés feltételeitől elválaszthatónak kell tekinteni, és nem befolyásolja a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.

22. Címsorok

22.1. A jelen Megállapodás címsorai semmilyen jogi hatással nem bírnak, és kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak.

23. Term

23.1. A jelen Szerződés azon a napon lép hatályba, amikor Ön jelezte, hogy elfogadja, akár kifejezetten, akár a Fantastic Services webhelyeinek, alkalmazásainak és/vagy fiókrendszereinek használatával, és mindaddig érvényes, amíg Ön továbbra is használja a webhelyeket, alkalmazásokat és/ vagy a Fantastic Services fiókrendszerei.

23.2 Ön felmondhatja ezt a szerződést a Fantastic Services webhelyeinek, alkalmazásainak és/vagy fiókrendszereinek egyszerű használatának abbahagyásával.

23.3. Fiókját megszüntetheti, ha értesíti a Fantasztikus Szolgáltatásokat a customerservice@fantasticservices.com címen.

24. Túlélhetőség

24.1. A 2.2–2.4 (beleértve), a 3., 4., 7., 8., 10., 14–22. (beleértve) szakaszok a jelen Szerződés megszűnését követően is érvényben maradnak, és továbbra is teljes mértékben érvényben maradnak.

25. Teljes megállapodás

25.1. Ez a megállapodás a teljes megállapodást jelenti Ön és a Fantastic Services között a webhelyeink, alkalmazásaink és fiókrendszereink használatával kapcsolatban, és felülír minden korábbi vagy egyidejű megállapodást Ön és a Fantastic Services között.

25.2. Ennek a kikötésnek nincs hatása, és a tényleges szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeivel együtt kell érvényesülnie, és együtt kell léteznie, és nem váltja felül a jelen Szerződésben hivatkozott egyéb Fantasztikus szolgáltatásokra vonatkozó irányelveket.

26. Az Ön aggodalmai

26.1 Ha bármilyen aggálya van a webhelyünkön megjelenő anyagokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon a customerservice@fantasticservices.com címre.

Ön ezennel tudomásul veszi és elfogadja, hogy elolvasta, megértette, mérlegelte és elfogadja a jelen Szerződést, és hogy a Fantasztikus Szolgáltatások webhelyeinek és/vagy alkalmazásainak használatával vagy elérésével magára nézve kötelezőnek ismeri el az itt meghatározott feltételeket.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!