Profi villanyszerelők Budapesten és környékén

Kiválogattuk a környék legjobb szakembereit, hogy te mindig biztonságban érezd magad akár az otthonodról, a nyarlódról vagy az irodádról gondoskodunk.

 • Rutinos és áramszolgáltató által regisztrált
 • teljes körűen felszerelt Fantasztikus villanyszerelők.
 • Szabványoknak és építési előírásoknak megfelelő munkavégzés,
 • 50 millió Ft keretösszegű felelősségbiztosítás,
 • pontos érkezés.
 • Nem létező irányítószám. Adj meg egy valós irányítószámot.
Media logos

Fantasztikus villanyszerelés Budapesten és vonzáskörzetében.

Élvezd otthonod kényelmét és biztonságát.

 • Foglalj ezermestert online a számodra megfelelő időpontra

 • Fantasztikus szakembered minden szükséges eszközzel és felszereléssel megérkezik

 • Ezermesterünk egy egyszerű csavarbehajtástól mindenféle alkalmi munkában segít

Miért dolgozz a Fantastic villanyszerelőivel?

Minden szükséges anyagot biztosítunk

Villanyszerelőd kérésedre beszerzi a szolgáltatáshoz szükséges összes anyagot, és helyszíni szemle után vagy a teljes anyaglista megerősítése után visszatér hozzád és elvégzi a munkát. Mindig gondoskodunk arról, hogy a legjobb minőségű anyagokat kínáljuk elérhető áron.

Rugalmas és kényelmes

Szolgáltatásaink a te kényelmedet szolgálják, ezért egy órás érkezési időintervallumban érkezünk a hét minden napján, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is, így nem kell egész nap várakoznod. Vészhelyzet esetén ne habozz hívni, üzenetet küldeni vagy az online foglalási űrlapon keresztül ellenőrizni az aznapi időpontokat. Felár ellenében esti időpont is egyeztethető.

Gyors és egyszerű online foglalás

Tudjuk, hogy néha túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy telefonálj. Kezeld időpontjaid egy egyszerű kattintással az online foglalási űrlapon, vagy hívj bennünket hétköznap 8-17 között a
06 1 7654 100 központi telefonszámunkon!

Biztosított és tapasztalt villanyszerelők

Elhivatott szakemberekkel dolgozunk, akik alaposan elsajátították szakmájukat. Villanyszerelőink körültekintően átbeszélik igényeidet, hogy alaposan megértsék pontosan mire van szükséged és elképesztő eredményeket érnek el a megbeszélt határidőn és költségvetésen belül maradva. Tehát nincs miért aggódnod, amikor ügyes szakembereink gondos kezében van otthonod. Ráadásul minden munkatársunk 50 millió forint keretösszegű felelősségbiztosítással is rendelkezik.

Kulturált megjelenés és hatékonyság

Soha ne aggódj a biztonságod miatt, mert könnyen felismerheted a Fantastic szakikat. Azonosító igazolványt, márkás egyenruhát viselnek és attól kezdve, hogy találkoznak veled udvariasak és barátságosak. A szakik több éves szakértelemmel és bizonyított készségekkel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan és hatékonyan elvégzik a rájuk bízott feladatot. Minden szakember szívesen ad néhány hasznos tanácsot is, hogy csak indokolt esetben legyen ránk szükséged.

Milyen munkákat bízhatsz a Fantastic villanyszerelőire?

Fordulj a Fantastic villanyszerelőihez professzionális segítségért, amennyiben azonnali javításra, részleges- vagy teljes hálózatfelújításra, karbantartásra, telepítésre vagy bontásra van szükséged. Készítsd el a villanyszerelőd feladatlistáját, fogalj online vagy telefonon időpontos és mi egy sokoldalúan képzett, ajánlott szakembert küldünk, aki a lehető legnagyobb odafigyeléssel intézi a dolgokat.

Hívj minket bármikor, amikor szakértői segítségre van szüksége, különösen, ha otthoni, irodai vagy kerti munkákról van szó, mint például:

 • Nincs áram a lakásban vagy egy részében

 • Szikrát, tüzet vagy égett szagot tapasztalsz,

 • Bojlert szeretnél beüzemelni,

 • Tűzhelyet, főzőlapot szeretnél beüzemelni vagy cserélni

 • Bojlert kell beüzemelni vagy cserélni,

 • Autótöltőt telepítenél otthonodban,

 • Lámpákat, kapcsolókat, konnektorokat kell felszerelni vagy cserélni,

 • Elektromos redőnyt szeretnél felszerelni vagy cserélni

 • Klíma vagy hőszivattyú számára ki kell építeni az elektromos betáplálást,

 • Zárlatot tapasztalsz a hálózaton,

 • Villognak vagy vibrálnak a lámpák,

 • Ráznak a csapok, szikrázik a vízcső vagy nincs földelés az ingatlanodban,

 • Bővíteni szeretnéd a villanyórát,

 • Villanyóra áthelyezésre van szükséged,

 • Új villanyórát szeretnél,

 • Ad-vesz mérőórát szeretnél,

 • H- tarifás mérőhelyet szeretnél

Ha lefoglaltál egy adott időpontot és az ezermestered minden felsorolt feladatot idő előtt elvégzett, további feladatokkal is megbízhatod még felár nélkül. Ezek közé tartozhatnak apróbb javítások, amik boldogabbá tesznek!

Gyakran Ismételt Kérdések

Át kell ütemeznem a lefoglalt időpontot. Hogyan tudom ezt megtenni?

A szolgáltatás átütemezéséhez először jelentkezz be Fantastic fiókodba, és lépj az Irányítópultra. Innen könnyedén kezelheted az összes foglalást. Bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal barátságos ügyfélszolgálati csapatunkhoz.

Van még valami, amit tudnom kell?

Az árak az összes adót tartalmazzák. A szolgáltatási költséghez adott esetben hozzáadódhat az anyagok és a szállítás költsége. Ha a villanyszerelő megérkezik, és nem tudja befejezni a munkát a te hibádból, akkor ki kell fizetned a felmérési díjat, ami 9.000 Ft.

Nincsenek otthon eszközeim, ez probléma?

Semmi gond, villanyszerelőink minden szükséges eszközt és felszerelést visznek a munkához.

Mennyibe kerül a villanyszerelési szolgáltatás?

Ez a szolgáltatás óradíj alapú. A minimális díj időpontonként 1 óra. Az első óra után fél óra alapon számolunk el. Csak a ténylegesen a helyszínen eltöltött időért fizetsz, akkor ha elégedett vagy az elvégzett munkával. Az első óra díja 22.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállási díjat és a parkolás költségét, minden további megkezdett fél óra pedig 5.500 Ft

Milyen területeken érhető el a szolgáltatás?

Budapesten és 20 kilométeres vonzáskörzetében biztosan megtalálod a szolgáltatásunkat. Sőt, szolgáltatási területünk még ennél is nagyobb, szinte egész Pest megyére kiterjed.

Kaphatok azonnal villanyszerelési szolgáltatást?

A sűrgős eseteket igyekszünk soron kívül kezelni, sőt gyakran a kisebb munkák esetében is megoldható, de az aktuális foglaltságunk függvényében. Az esetek többségében legkésőbb másnap már tudunk küldeni szakembert.

Mettől meddig dolgoztok?

Villanyszerelőink reggel 8-tól este 6-ig állnak rendelkezésedre. A hét bármely napjára foglalható időpont, beleértve a hétvégéket és a hivatalos ünnepnapokat is. Lehetőség van arra is, hogy a szolgáltatást munkaidő utánra ütemezzük, egy kisebb felár ellenében.

A munkához szükséges anyagokért is fizetnem kell?

Minden villanyszerelő hoz magával kis mennyiségű csavart, fali dugót, kapcsolókat, biztosítékokat stb. Ha a villanyszerelő kis mennyiséget használ fel (kevesebb, mint 2.000 Ft) az anyagokból, azt nem adjuk hozzá a teljes szolgáltatási költséghez. Minden mással kapcsolatban – cserealkatrészek, különböző színű kapcsolók és dugaljak, műszaki cikkek, izzók és lámpatestek esetén kérjük, tájékoztasd ügyfélszolgálatunkat, mert a villanyszerelőnknek előre be kell szereznie a szükséges anyagokat. Ezeknek az anyagoknak az ára hozzáadásra kerül a végszámlához.

Ki garantálja a villanyszerelők munkájának minőségét?

A Fantastic Servicesnél azért dolgozunk, hogy minőségi, gondtalan és biztonságos szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek felülmúlják az elvárásokat. Éppen ezért a villanyszerelési munkákat is 100%-ban garantált minőségbiztosítással fedezzük felár nélkül. Hisszük, hogy erre soha nem lesz szükség, de ha nem vagy elégedett a telepítési, csere- vagy javítási munkával, akkor díjmentesen küldünk egy másik villanyszerelőt, aki elvégzi a feladatokat kívánságod szerint.

Mutasd mind

Hogyan foglalhatok villanyszerelőt?

Ez Fantasztikusan egyszerű! Válaszd a online időpontfoglaló rendszerünket és intézd otthonod ügyeit a foteled kényelméből! Jobban szereted az emberi hangot? Keress bennünket hétfőtől-péntekig reggel 8:00 és délután 17:00 között a 0617654110 központi telefonszámunkon, ahol munkatársaink készséggel segítenek megtalálni a Fantasztikus megoldást!

Szánj több időt magadra, az ottonodat bízd Fantasztikus szakemberekre!